saltar al contingut principal
URV

Agenda

Activitats del CRAI pel 8M Dia Internacional de la Dona

Del 6 al 17 de març de 2023

Virtual i CRAI de campus

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) el CRAI hem preparat una sèrie d'activitats en col·laboració amb la Unitat d'Igualtat de la URV.

Activitat 1

Títol: Centres d'interès

Lloc: CRAI de campus

Dates: del 6 al 17 de març

Descripció: exposició de recursos d'informació relacionats amb la dona i el feminisme. Pel·lícules, llibres il·lustrats, llibres d'assaig són alguns dels materials que es podran consultar i també agafar en préstec.

Activitat 2

Títol: Guia del "Dia Internacional de la Dona (8 de març)"

Lloc: Virtual

Dates: disponibilitat permanent.

Descripció: recull d'activitats i de recursos (a nivell internacional, de la URV i del CRAI) sobre el 8M, les dones i el feminisme.

Activitat 3

Títol: #LesNostres8M (selecció d'autores de novel·la catalana)

Lloc: Twitter i Instagram del CRAI

Dates: del 6 al 10 de març.

Descripció: joc de preguntes a Instagram sobre autores de novel·la catalana amb sorteig final d’un lot de productes entre tots els participants. En paral·lel, per Twitter es difondrà més informació sobre cadascuna de les autores i obres.

Exposició "#Primavera musical" al CRAI campus Catalunya

Del 9 al 31 de març de 2023

CRAI campus Catalunya

Del 9 al 31 de març es pot visitar l'exposició #Primavera musical: la música valenciana reviscola al vestíbul del CRAI campus Catalunya.

La mostra revisa les dues últimes dècades de la música valenciana, grups i artistes, des de finals dels anys 90 i fins a l'actualitat. S'hi poden trobar cançons, art gràfic, literatura, festivals, publicacions periòdiques i activitats per als estudiants.

L'acte d'inauguració és el dijous 9 de març, a partir de les 11.30 h al CRAI, i, a continuació, a les 12.30 h, hi haurà un concert del grup del País Valencià Jazzmatiks a l'Aula Magna del campus.

L'exposició també s'inclou dins del programa d'activitats dels instituts de Tarragona. Al llarg del mes de març, s'ha previst que diferents grups d'alumnes dels instituts passin pel CRAI campus Catalunya per visitar l'exposició.

Més informació sobre l'exposició a la pàgina de la Universitat d'Alacant.