saltar al contingut principal
URV

Preguntes més freqüents sobre el CRAI i els serveis especials durant el confinament del COVID-19

Puc consultar els recursos electrònics del CRAI?

Sí, els recursos electrònics es poden consultar amb normalitat. Recorda que per consultar-los t'has d'identificar amb les teves claus SABIDI. Trobaràs instruccions, videotutorials i recursos seleccionats per àmbits temàtics a la web del CRAI.

Quins recursos en línia m'ofereix el CRAI?

Pots consultar els recursos en línia al Cerc@dor. Hi pots accedir des de la pàgina web del CRAI, on també trobaràs una selecció de recursos que hem preparat.

Com puc consultar els recursos electrònics des de fora de la URV?

Pots consultar els recursos en línia al Cerc@dor. Hi pots accedir des de la pàgina web del CRAI, on també trobaràs una selecció de recursos que hem preparat.

Alguns recursos electrònics requereixen usuari i contrassenya? Com puc saber quina és?

Hi ha alguns recursos que et demanaran contrassenya. Pots demanar-la a través del Servei d'informació virtual Pregunt@.

Hi ha algun CRAI obert?

El CRAI ha reobert serveis de manera diferent. Alguns CRAI de campus fan servei de préstec i en altres s'hi pot accedir a ocupar un punt de treball reservat prèviament per consulta o estudi. Consulteu l'horari d'obertura dels CRAI de campus.

Per més informació sobre els serveis que oferim presencialment, consulta la pàgina Reobertura de Servei

A més, tenim disponibles tots els serveis i recursos virtuals i us donarem el suport que calgui des de casa.

El Consell de Direcció de la URV acorda com a mesura transitòria, mentre duri l'estat d'alerta sanitària i el CRAI estigui tancat per força major, subministrar els documents electrònics sol·licitats pels estudiants a través del servei de préstec interbibliotecari i obtenció de documents de manera gratuïta.

Com torno un llibre que tinc en préstec?

De moment, s'ha modificat la data de retorn de tots els documents a 15 de setembre de 2020.

Si voleu retornar algun document que tingueu en préstec es pot fer dispositant-lo en les caixes habilitades a l’entrada del CRAI.

El retorn dels llibres que teniu en préstec (dels documents dels CRAI de campus URV, de Prestec Consorciat (PUC) o de Préstec interbibliotecari i obtenció de documents (PI/SOD) es podrà fer quan el CRAI torni a estar obert.

És possible que rebeu un missatge per tal que retorneu els llibres. Si és així, és perquè hi ha una reserva al darrera i els avisos es generen directament des del programa. Aquest procés d'avís és automàtic i no es pot cancel·lar. No en feu cas. Tots els documents han estat renovats automàticament.

En qualsevol cas, pots renovar els teus préstecs des de "El Meu Compte".

Havia reservat un llibre, quan puc passar a recollir-lo?

Si heu reservat un llibre al CRAI podeu anar a buscar-lo quan rebeu l’avís de recollida. Recordeu que en aquesta etapa de reobertura del CRAI no hi ha servei de correu entre els diferents CRAI de campus, per tant sempre haureu d’anar a recollir el document al CRAI de procedència del document.  

Funciona l'apartat "El Meu compte"?

Sí, pots consultar i gestionar els teus préstecs a través de l'espai "El Meu compte"

Puc demanar documents per préstec interbibliotecari?

Sí, però degut al tancament de les biblioteques durant l'afectació del COVID-19, el Servei de PI/SOD només gestionarà les sol·licituds de còpies de documents electrònics.

El servei d'obtenció i subministrament de documents originals queda suspès i es restablirà, previsiblement, en el moment que l'activitat acadèmica presencial a les Universitats es normalitzi.

Els llibres que tingueu en préstec per Préstec Interbibliotecari es retornaran quan el CRAI torni a estar obert.

Si encara em queden dubtes, qui me'ls pot resoldre?

El personal del CRAI estem treballant des de casa i us podem resoldre els vostres dubtes a través del Servei d'informació virtual Pregunt@.

També podeu adreçar-vos directament al personal de CRAI de campus.

I en cas que no et quedin resolts, pots trucar al telèfon 669203082.