saltar al contingut principal
URV

Agenda

Exposició "Les col·lectivitats Agrícoles al Penedès, 1936-1939" al CRAI campus Catalunya

Del 22 de febrer al 7 de març de 2023

Vestíbul del CRAI campus Catalunya

L'exposició és comissariada per Ramon Arnabat Mata i Guillem Puig Valverdú i produïda per l'Institut d'Estudis Penedesencs amb el suport del Memorial Democràtic i del Ministerio de la Presidencia. A través de 15 plafons s'explica la formació i funcionament de les col·lectivitats agrícoles al Penedès durant la Guerra Civil espanyola. L'objectiu és facilitar la comprensió d'aquestes iniciatives camperoles comunitàries en el marc de les transformacions econòmiques i socials que es produeixen a Catalunya a partir del juliol de 1936.

Activitats del CRAI pel 8M Dia Internacional de la Dona

Del 6 al 17 de març de 2023

Virtual i CRAI de campus

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) el CRAI hem preparat una sèrie d'activitats en col·laboració amb la Unitat d'Igualtat de la URV.

Activitat 1

Títol: Centres d'interès

Lloc: CRAI de campus

Dates: del 6 al 17 de març

Descripció: exposició de recursos d'informació relacionats amb la dona i el feminisme. Pel·lícules, llibres il·lustrats, llibres d'assaig són alguns dels materials que es podran consultar i també agafar en préstec.

Activitat 2

Títol: Guia del "Dia Internacional de la Dona (8 de març)"

Lloc: Virtual

Dates: disponibilitat permanent.

Descripció: recull d'activitats i de recursos (a nivell internacional, de la URV i del CRAI) sobre el 8M, les dones i el feminisme.

Activitat 3

Títol: #LesNostres8M (selecció d'autores de novel·la catalana)

Lloc: Twitter i Instagram del CRAI

Dates: del 6 al 10 de març.

Descripció: joc de preguntes a Instagram sobre autores de novel·la catalana amb sorteig final d’un lot de productes entre tots els participants. En paral·lel, per Twitter es difondrà més informació sobre cadascuna de les autores i obres.