saltar al contingut principal
URV

Què és el repositori

El repositori institucional de la URV és un dipòsit de documents digitals que inclou la producció docent i investigadora dels membres de la comunitat universitària, com ara articles encara no publicats (preprints), articles revisats per parells (postprints), articles publicats, conjunts de dades de recerca, treballs de fi de grau i màster, tesis doctorals, material docent i altres documents que puguin interessar per generar coneixement. També està obert a totes les institucions que integren el Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud que vulguin utilitzar-lo amb caràcter cooperatiu.

Els objectius del repositori institucional són:

  • Augmentar la visibilitat de la producció docent i investigadora dels autors i de la mateixa Universitat Rovira i Virgili com a institució universitària de docència i recerca i, al mateix temps, facilitar-hi l'accés de forma gratuïta, d'acord amb la Política institucional d'accés obert de la URV (Consell de Govern, 25 de febrer de 2016).
  • Afegir valor a la producció docent i investigadora, proporcionar identificadors permanents i mecanismes de preservació.

Les metadades dels registres dipositats al repositori institucional de la URV disposen d'una llicència CC-by 3.0 ES  que autoritza que es comparteixin i s'adaptin sempre que se'n reconegui l'autoria.

Aquesta llicència fa referència exclusivament a les metadades associades als documents dipositats i en cap moment substitueix o altera les llicències i permisos propis de cada un.

El repositori institucional de la URV garanteix l'accés perpetu i la preservació dels continguts emmagatzemant-los en servidors segurs de la Universitat i compleix amb els requeriments tècnics necessaris per garantir la interoperabilitat amb altres sistemes d'informació.

Per rebre'n més informació podeu adreçar-vos a repositori(ELIMINAR)@urv.cat.

Política de protecció de dades personals

REBIUN - avaluació de repositoris

Metadades subjectes a la llicència  

Participació a:

Portal de la recerca de Catalunya

Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT)

Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)         

Tesis Doctorals en Xarxa (TDX)

Recoletat per:

OpenAIRE

OpenDOAR

RECOLECTA                           

HISPANA