saltar al contingut principal
URV

Grups de conversa

EAL ofereix

L'Espai d'aprenentatge de llengües organitza grups de conversa per practicar l'anglès a diferents nivells i el català a nivell bàsic entre els mesos d'octubre i juny.

Les sessions tenen una durada d'una hora, i estan preparades i monitoritzades per la tècnica lingüística, la qual s'encarrega també de proporcionar suport i materials complementaris per millorar els diferents aspectes treballats.

Per tal de poder participar-hi, cal estar inscrit a l'Espai d'aprenentatge de llengües i haver fet una prova de nivell durant l’últim any.

Per a la vostra informació, a continuació teniu els calendaris de grups de conversa per al mes de juny de 2024: 


Inscripció als grups de conversa d'anglès

Si sou membres en actiu de la comunitat URV (estudiants, PDI i PAS), i voleu assistir a les classes gratuïtes dels grups de conversa d'anglès de l'Espai d'aprenentatge, cal que completeu el nou formulari d'inscripció, per tal de poder començar a rebre els calendaris mensuals i els enllaços de reserva de plaça a la classe que millor s'adapti a la vostra disposició horària i nivell.

Entreu al grup del vostre nivell i apunteu-vos-hi!

IMPORTANT: Cal tenir en compte que el nombre màxim de participants és de 5 persones. Us demanem que inicialment només us apunteu a una classe per setmana, per tal de donar l'oportunitat de participar a altres persones que també hi puguin estar interessades. Podreu fer la reserva de plaça fins a 24 hores abans de l'inici de la classe.

Ens reservem el dret d'anul·lar les sessions que només estiguin ocupades per 1 participant.

Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat

Inscripció als grups de conversa de nivell bàsic de català

El grup de conversa de nivell Bàsic de català està pensat principalment per als membres del curs de Bàsic 1 virtual que ofereix el Servei Lingüístic de la URV. Es realitzen 6 sessions de conversa per quadrimestre i per poder participar-hi cal completar el formulari d'inscripció a l'Espai d'aprenentatge de llengües i triar l'opció de grup de conversa de català. Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat.