saltar al contingut principal
URV

Grups de conversa

EAL ofereix

L'Espai d'aprenentatge de llengües organitza grups de conversa per practicar l'anglès a diferents nivells i el català a nivell bàsic entre els mesos d'octubre i juny.

Les sessions tenen una durada d'una hora, i estan preparades i monitoritzades per la tècnica lingüística, la qual s'encarrega també de proporcionar suport i materials complementaris per millorar els diferents aspectes treballats.

Per tal de poder participar-hi, cal estar inscrit a l'Espai d'aprenentatge de llengües i haver fet una prova de nivell durant l’últim any.

Per a la vostra informació, a continuació teniu els calendaris de grups de conversa per al mes de març de 2023


Inscripció als grups de conversa d'anglès

Si sou membres en actiu de la comunitat URV (estudiants, PDI i PAS), i voleu assistir a les classes gratuïtes dels grups de conversa d'anglès de l'Espai d'aprenentatge, cal que completeu el nou formulari d'inscripció, per tal de poder començar a rebre els calendaris mensuals i els enllaços de reserva de plaça a la classe que millor s'adapti a la vostra disposició horària i nivell.

Entreu al grup del vostre nivell i apunteu-vos-hi!

IMPORTANT: Cal tenir en compte que el nombre màxim de participants és de 5 persones. Us demanem que inicialment només us apunteu a una classe per setmana, per tal de donar l'oportunitat de participar a altres persones que també hi puguin estar interessades. Podreu fer la reserva de plaça fins a 24 hores abans de l'inici de la classe.

Ens reservem el dret d'anul·lar les sessions que només estiguin ocupades per 1 participant.

Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat

Inscripció als grups de conversa de nivell bàsic de català

El grup de conversa de nivell Bàsic de català està pensat principalment per als membres del curs de Bàsic 1 virtual que ofereix el Servei Lingüístic de la URV. Es realitzen 6 sessions de conversa per quadrimestre i per poder participar-hi cal completar el formulari d'inscripció a l'Espai d'aprenentatge de llengües i triar l'opció de grup de conversa de català. Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat.