saltar al contingut principal
URV

La Factoria

Què és la Factoria?

La Factoria és el servei del CRAI vinculat al Servei de Recursos Educatius que dóna suport a la incorporació de la tecnologia a les activitats acadèmiques.

El seu objectiu és donar suport a la producció digital a través de les TIC i les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) per a la realització de treballs acadèmics, de recerca i materials docents.

La Factoria t'ajuda a:

  • La producció de projectes audiovisuals, des de la seva planificació i edició, fins a l'ús dels equipaments en préstec: càmeres de vídeo, de fotos reflex, trípodes, gravadores d'àudio, microfonia, etc.
  • Conèixer eines i recursos per la creació de materials multimèdia, presentacions, cartells, infografies, pòsters acadèmics, continguts interactius, etc.
  • A trobar i produir el tipus de vídeo docent que millor encaixi a les teves necessitats: captura de pantalla, enregistrament al plató, animació, entrevista...
  • Utilitzar l'Entorn virtual de formació de la URV i les seves eines integrades: Videoconferències i portafolis digital.

   

 

Serveis que ofereix La Factoria

Factoria Oberta - Ús autònom

Destinat als membres de la comunitat universitària que vulguin treballar de manera autònoma per al desenvolupament de les seves activitats acadèmiques amb equipament i programari* de la Factoria. 

* Consulteu el programari disponible als diferents punts de servei.

Préstec de material audiovisual

Destinat als membres de la comunitat universitària que necessitin disposar d'equipament audiovisual per al desenvolupament de les seves activitats acadèmiques.

Assessorament personalitzat

Destinat als membres de la comunitat universitària que necessitin suport per la incorporació de les TIC en les seves activitats acadèmiques i desitgin treballar de manera guiada amb equipament i programari de la Factoria.

Per qualsevol consulta o assessorament, adreceu-vos al correu electrònic: crai.factoria(ELIMINAR)@urv.cat.