saltar al contingut principal
URV

Accés a la biblioteca digital (SABiDi)

La biblioteca digital de la URV la formen les revistes electròniques, llibres electrònics i bases de dades. Per accedir als continguts de la biblioteca digital s’ha de fer a través del Cercador

A continuació us detallem el tipus de recursos i com podeu buscar-los al cercador. 

Cercador

Eina de descoberta del CRAI URV que permet fer una cerca simultània a tots els recursos d'informació del CRAI de la URV des d'una única caixa de cerca: llibres, articles de revista, bases de dades, tesis, TFG, TFM, etc.

Guia d'ús

Llibres electrònics

Introduïu el terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Llibre" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Articles de revista en línia

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Article" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Revistes electròniques

Introduïu el/s terme/s que t'interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Revista" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Bases de dades

Introduïu el/s terme/s que t'interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Bases de dades"

Vídeos

Introduïu el/s terme/s que t'interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Vídeos".

Accés

Per accedir als recursos electrònics del CRAI us heu d'identificar al Cercador (amb les mateixes credencials que utilitzeu per accedir al correu URV, al Moodle o a la Intranet)

El Servei d'Accés a la Biblioteca Digital de la URV (SABiDi) ens permet la connexió amb la Biblioteca Digital de la URV (revistes electròniques, llibres electrònics i bases de dades) en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Per validar-se a SABIDI cal utilitzar les credencials URV.

Com utilitzar SABiDi des de la web del CRAI

Com utilitzar SABiDI des de publicacions, dreceres, adreces d'interès, alertes, etc

Normativa 

L'accés a la Biblioteca Digital de la URV es regula per la Normativa d'accés i ús de la Biblioteca Digital de la URV, aprovada per Consell de Govern de 27 d'octubre de 2016.

Per qualsevol dubte, suggeriment, o problema en l'accés, utilitzeu el servei Pregunt@