saltar al contingut principal
URV

Recursos per a l'aprenentatge de l'espanyol

                                                                                                             Anglès
ESP Espanyol

Aprender Español

Recull d’enllaços a exercicis de vocabulari, verbs i gramàtica en general.A més, hi trobareu activitats per treballar amb cançons, lectures amb àudio o sense, i vídeos.

Aula Diez

Lloc web on hi ha una secció per fer exercicis interactius de gramàtica, comprensió lectora, comprensió oral, expressió escrita i vocabulari.

BBC Languages – Spanish

Recomanable per a angloparlants o persones que tinguin un bon domini de la llengua anglesa, ja que tota la informació i les instruccions estan en aquesta llengua. Per a tots els nivells. El millor és fer la prova de nivell a la secció “Test yourself” per saber quines activitats dins del web s’adapten millor al nivell i necessitats de l’aprenent.

ELD y ELE

Recull d’exercicis d’espanyol de diferents llocs web.

Lyrics Training

Aquí podreu practicar l'anglès tot gaudint de les cançons que més us agradin. Podeu triar el nivell de dificultat (Beginner, Intermediate, Advanced, Expert). Molt recomanable per millorar la comprensió oral i el vocabulari i pronunciació.

Spanish Language & Culture

Lloc web especialment dirigit a angloparlants o persones que tinguin un bon domini de la llengua anglesa, ja que tota la informació i les instruccions estan en aquesta llengua. Conté activitats interactives per practicar principalment continguts gramaticals.

Verbix

Conjugador automàtic dels verbs en espanyol a partir de l’infinitiu.

Ver Taal

Inclou exercicis de vocabulari amb text i il·lustracions, exercicis de gramàtica amb text i àudio, i exercicis de comprensió oral amb àudio i vídeo.

Per a més informació

Per qualsevol consulta o assessorament, adreceu-vos al correu electrònic crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat