saltar al contingut principal
URV

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents

Què significa CRAI?

01

Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació.

El CRAI és una biblioteca?

02

El CRAI és molt més que una biblioteca. És un espai comú on convergeixen serveis de suport a la docència, l’aprenentatge i la investigació.

Quins serveis ofereix el CRAI?

03

El CRAI us ofereix un ampli catàleg de serveis, d’espais diversificats i de professionals al vostre servei. Informeu-vos.

Sou estudiant de la URV. Per a què us serveix el CRAI?

04Al CRAI trobareu:

- tota la informació que necessiteu sobre la URV.

- documentació, aplicacions tecnològiques i   formació per a l’adquisició de coneixements i competències.

- Ús dels equipaments i espais del CRAI

- suport per a la millora de l’anglès, el català i el castellà.

- suport en la cerca i localització de la informació

- assessorament, suport i recursos per treballar millor individualment i en grup.

Sou PDI de la URV. Per a què us serveix el CRAI?

05

El CRAI us ofereix un ampli catàleg de serveis a la vostra disposició, assessorament tècnic i suport tecnològic per millorar la producció docent i científica i la seva difusió. Informeu-vos.

Sou PAS. Per a què us serveix el CRAI?

06

Al CRAI trobareu recursos per a l’actualització, l’aprofundiment i l’ampliació de coneixements per a la vostra formació personal i professional. Informeu-vos.

Qui pot utilitzar les instal·lacions del CRAI?

07

El CRAI està a disposició de tots els membres de la comunitat universitària. Per accedir-hi cal tenir el carnet de la URV o el d'Amics i Amigues de la URV.

Si no teniu el carnet de la URV, no podeu utilitzar el CRAI?

08

Si no formeu part de la comunitat universitària i no teniu encara el carnet d'Amics i Amigues de la URV i necessiteu utilitzar el CRAI, adreceu-vos al Punt d’atenció a l’usuari situat al taulell d'informació i préstec del CRAI. Si el motiu per utilitzar el CRAI és justificat i correspon a les funcions de la URV, us facilitarem l’entrada al CRAI i als seus serveis.

Sou estudiant de la URV, però encara no teniu el carnet. Com podeu utilitzar el CRAI?

09

Adreceu-vos al Punt d'atenció a l'usuari del CRAI, us facilitarem l'entrada, us informarem de com utilitzar el CRAI i obtenir el carnet de la URV.

Sou estudiant o investigador d'altres universitats catalanes. Podeu utilitzar el CRAI?

10

Els estudiants, professors i investigadors d’altres universitats catalanes poden accedir a les instal·lacions del CRAI prèvia acreditació. 

On es troba el CRAI?

11

El CRAI us ofereix serveis virtuals i presencials. Actualment teniu al vostre servei el CRAI campus Catalunya, el CRAI campus Sescelades, el CRAI campus Bellissens, el CRAI campus Vila-seca, el CRAI campus Terres de l'Ebre, el CRAI Medicina i Ciències de la Salut i el CRAI seu Baix Penedès. Podeu consultar les adreces i telèfons de contacte a l'apartat CRAI de campus