saltar al contingut principal
URV

Espai d'Aprenentatge de Llengües

EAL ofereix

Què és l'Espai d'Aprenentatge de Llengües?

L'Espai d'Aprenentatge de Llengües (EAL) és el servei del CRAI que dóna suport a l'aprenentatge lingüístic de la comunitat universitària, ja sigui de forma presencial o en línia.

Aquest servei està adreçat principalment als aprenents d'anglès, però també donem suport amb la cerca de recursos per a l’aprenentatge del català i l’espanyol. 

            
 
  

Serveis que ofereix l’Espai d’Aprenentatge de Llengües

Per accedir als serveis guiats d’aprenentatge d’anglès…

  • El personal de l’EAL us oferirà la possibilitat de fer una prova de nivell i us ajudarà a realitzar una anàlisi de necessitats d'aprenentatge lingüístic, perquè pugueu començar a treballar amb el material i recursos que millor s'adaptin als objectius que vulgueu assolir. També tindreu l'opció de fer un seguiment del vostre progrés, ja sigui de forma presencial a través de tutories concertades, ja sigui de forma virtual via correu electrònic i Teams.
  • Per accedir a tots a tots els serveis cal que sigueu estudiants, PDI o PAS de la URV en actiu i ompliu el formulari de serveis guiats, on fareu constar les vostres dades de contacte, la llengua que voleu treballar, el vostre nivell i el tipus de servei guiat que necessiteu.

Per a més informació

Per qualsevol consulta o assessorament, adreceu-vos al correu electrònic crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat