saltar al contingut principal
URV

Recursos per a l'aprenentatge d'anglès


ENG Anglès

BBC Learning English

Lloc web on podreu practicar el vostre anglès, tant a nivell general com de negocis. Inclou exercicis de gramàtica, vocabulari i pronunciació, així com molts arxius d’àudio i de vídeo per poder millorar la vostra comprensió oral. Hi trobareu dos desplegables amb les diferents opcions i recursos en obert: Courses i Features. A l'apartat de Courses podreu seguir un curs d'anglès de forma gratuïta, des del nivell A2 fins al C1.

British Council - Learn English

Inclou diferents seccions per treballar la comprensió oral, la gramàtica i el vocabulari, el llenguatge especialitzat per a negocis, la preparació per a l’examen d’IELTS, etc.A més, us hi podeu registrar per participar activament en el web i tenir accés a totes les aplicacions i seccions.

British Council – Professionals

Hi trobareu tot tipus de material i exercicis enfocats a l’anglès especialitzat (enginyeria, periodisme, finances, dret, medicina i turisme).Cal destacar-ne els articles i arxius d’àudio, així com la secció “Try our English activities” al desplegable de “Professional English”.

Ello

A la pàgina principal trobareu tota una llista d’activitats de comprensió oral, en què consta l’accent dels parlants. En seleccionar-ne una, veureu que a la part esquerra de la pantalla teniu els comandaments per començar a escoltar l’àudio i la transcripció del text, i a la part dreta de la pantalla hi ha els exercicis de vocabulari, lectura, parla, així com també els arxius de descàrrega per desar-los al vostre ordinador.

English at home

Aquí podreu treballar amb exercicis de gramàtica, vocabulari i comprensió lectora, així com fer les lliçons setmanals i llegir consells per millorar la vostra expressió oral. També hi ha una secció anomenada “Real Life English”, en què trobareu consells i vocabulari per fer servir l’anglès en la vostra vida quotidiana.A més a més, si us hi apunteu, podreu participar en la xarxa social del web i comunicar-vos amb altres persones que hi estan connectades.

English Learner

Inclou diferents tipus de tests i activitats d’avaluació amb correcció automàtica, classificats per nivells. Especialment recomanable per autoavaluar el vostre nivell de vocabulari i gramàtica.

ESL About Listening

Aquesta secció del web ESL About inclou tota una sèrie d’activitats de comprensió oral, les quals estan classificades per nivells (“beginners”, “intermediate” i “advanced”). Si sortiu d’aquest apartat de “Listening” i entreu a altres seccions del lloc web, trobareu una gran varietat d’informació i exercicis per millorar el vostre anglès.

ESL Lab

Aquest web és perfecte per practicar la comprensió oral de converses del dia a dia. Hi ha tres nivells: “easy”, “medium” i “difficult”.Inclou activitats per fer abans i després d’escoltar l’àudio.A més, hi ha exercicis de vocabulari i la transcripció de les diferents converses.

Lyrics Training

Aquí podreu practicar l'anglès tot gaudint de les cançons que més us agradin. Podeu triar el nivell de dificultat (Beginner, Intermediate, Advanced, Expert). Molt recomanable per millorar la comprensió oral i el vocabulari i pronunciació.

Aquí podreu fer exercicis de gramàtica, vocabulari, comprensió oral (classificats per nivells i amb informació sobre l’accent dels parlants) i comprensió lectora.A més, hi ha una secció anomenada “Libros”, en què podreu descarregar-vos llibres de lectura en anglès.

Many Things

En aquest lloc web podreu treballar el vostre anglès en general. Inclou activitats i exercicis de comprensió oral, gramàtica, vocabulari, dictats, jocs i pronunciació, entre d’altres.És important saber que el material no està classificat per nivells. Tot i això, a la pàgina principal es dóna l’opció de començar amb exercicis per a principiants (“Easy Things for Beginners”).

Saber Inglés

Pàgina web amb molts recursos i exercicis per a la pràctica i millora de la llengua anglesa. Els exercicis de comprensió oral estan classificats per nivells (“easy”, “medium” i “difficult”). Per als aprenents de nivells bàsics i intermedi, hi ha la possibilitat de seguir un curs d’anglès gratuït en línia. Les instruccions dels diferents apartats estan en espanyol.

Per a més informació...

Per qualsevol consulta o assessorament, adreceu-vos al correu electrònic crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat