saltar al contingut principal
URV

Reserves

Préstec de documents

Consulteu la guia Com fer una reserva

De documents:

  • De documents URV:

L’usuari pot reservar anticipadament els documents que estiguin disponibles o en préstec. Cal fer-ho a través de la web mitjançant l’opció del catàleg o bé adreçant-se al taulell de préstec del CRAI. Els documents reservats es guarden per ser recollits durant dos dies hàbils des que s’envia l’avís de recollida.

  • De documents PUC:

L’usuari pot sol·licitar els documents directament a través del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) o bé presencialment en la biblioteca on es troben dipositats (préstec in situ). Els documents arribats per PUC es guarden per ser recollits durant dos dies hàbils des que s’envia l’avís de recollida.

D'espais:

L’usuari pot reservar anticipadament (tres dies abans com a màxim) un espai de treball en grup en qualsevol dels CRAI adreçant-se al taulell de préstec. El nombre d’espais de treball en grup es poden consultar a la web del CRAI.

D'equipaments:

L’usuari no pot fer reserves d’equipaments. Els equipaments estan subjectes a la seva disponibilitat a cada CRAI.

En el cas del préstec de material audiovisual de Factoria cal adreçar-se al personal de la factoria personalment o enviar un correu electrònic.

Per més informació, adreceu-vos al servei virtual Pregunt@