saltar al contingut principal
URV

Agenda

Centre d'interès "Dones economistes" al CRAI campus Terres de l'Ebre

Del 12 d'abril al 5 de maig de 2023

CRAI campus Terres de l’Ebre

Amb motiu de l’Exposició “ Dones economistes” al campus Terres de l’Ebre, el CRAI campus Terres de l’Ebre ha preparat un centre d’interés amb documentrs d’algunes de les economistes. 

Sant Jordi al CRAI 2023

Del 17 al 28 d'abril de 2023

CRAI de campus i virtual

Exposició "100 Domènech i Montaner" al CRAI campus Bellissens

Del 21 d'abril al 30 de juny de 2023

CRAI campus Bellissens i virtual

Amb motiu dels 100 anys de la mort de l'arquitecte Domènech i Montaner, el personal del CRAI del campus Bellissens s'ha volgut sumar a les diferents activitats organitzades per nombroses institucions d'arreu del territori, amb una exposició dins les seves instal·lacions i una altra accessible per internet.

En ambdues es presenta una selecció de llibres del fons del CRAI relacionats amb l'autor i les seves obres, així com panells explicatius sobre la figura d'aquest important personatge, tant des del punt de vista arquitectònic com de les seves altres vessants de polític, historiador i humanista.

Un monitor mòbil, amb vídeos de les seves principals obres al Camp de Tarragona, completarà els recursos que es posen a disposició.

L'exposició física es pot visitar en horari d'obertura al CRAI campus Bellissens i l'exposició virtual en aquest enllaç.