saltar al contingut principal
URV

Agenda

Centre d'interès "Dones economistes" al CRAI campus Terres de l'Ebre

Del 12 d'abril al 5 de maig de 2023

CRAI campus Terres de l’Ebre

Amb motiu de l’Exposició “ Dones economistes” al campus Terres de l’Ebre, el CRAI campus Terres de l’Ebre ha preparat un centre d’interés amb documentrs d’algunes de les economistes. 

Exposició "100 Domènech i Montaner" al CRAI campus Bellissens

Del 21 d'abril al 30 de juny de 2023

CRAI campus Bellissens i virtual

Amb motiu dels 100 anys de la mort de l'arquitecte Domènech i Montaner, el personal del CRAI del campus Bellissens s'ha volgut sumar a les diferents activitats organitzades per nombroses institucions d'arreu del territori, amb una exposició dins les seves instal·lacions i una altra accessible per internet.

En ambdues es presenta una selecció de llibres del fons del CRAI relacionats amb l'autor i les seves obres, així com panells explicatius sobre la figura d'aquest important personatge, tant des del punt de vista arquitectònic com de les seves altres vessants de polític, historiador i humanista.

Un monitor mòbil, amb vídeos de les seves principals obres al Camp de Tarragona, completarà els recursos que es posen a disposició.

L'exposició física es pot visitar en horari d'obertura al CRAI campus Bellissens i l'exposició virtual en aquest enllaç.