saltar al contingut principal
URV

Eines 2.0

EAL ofereix

Conversa a la xarxa

Fluent in 3 Months

Aquesta pàgina us permetrà trobar persones interessades en realitzar un intercanvi lingüístic a través de Skype o qualsevol altra eina virtual de comunicació verbal. Podeu fer cerques avançades al fòrum que trobareu en aquest enllaç.

Enregistrament de veu

Fotobabble

Amb Fotobabble podreu posar veu a una imatge, fotografia o a una presentació de diapositives. Trobareu les seves Apps gratuïtes a l’apartat Products

 • Instruccions d’ús:
 1. Teniu l’opció de registrar-vos a través del vostre compte de Facebook. Però si no en teniu, només us demanarà el nom d’usuari, la contrasenya i el correu electrònic, i cliqueu Sign Up.
 2. A continuació, us demana que seleccioneu la imatge de la qual voleu parlar, ja sigui des del vostre ordinador, des de Facebook o introduint la URL de la imatge que vulgueu utilitzar.
 3. Un cop hàgiu penjat la imatge, premeu el botó Create.
 4. Ara cliqueu Record per afegir l’àudio a la imatge. També podeu personalitzar el vostre Fotobabble escollint un tema, posant-li un títol o etiqueta, etc.

Vocaroo

Vocaroo us permet enregistrar la vostra veu o penjar un arxiu de so que ja hàgiu gravat anteriorment. Aquest servei no demana que creeu cap compte, és de fàcil accés i utilització.

 • Instruccions d’ús:
 1. A la portada tindreu l’opció d’enregistrar la vostra veu directament o penjar un arxiu de so.
 2. Quan hàgiu gravat el missatge i estigueu satisfets aneu a Click here to save per desar la gravació.
 3. A continuació podreu compartir el vostre enregistrament a les xarxes socials o bé descarregar-vos l’arxiu en format mp3 o WAV, entre d’altres.

Voki

Aquest servei us permet crear avatars personalitzats als quals podeu afegir la vostra veu i fer un vídeo animat per compartir. Només cal que entreu a la secció "Create" i us creeu un compte gratuït. També us ofereixen l'opció Premium, la qual sí que té un cost mensual.

 • Instruccions d’ús:
 1. Feu clic a Get Voki i introduïu les vostres dades. Rebreu un missatge de confirmació amb un enllaç d’activació al vostre correu electrònic.
 2. Un cop dins, aneu a la pestanya de Create i trieu les característiques físiques del vostre avatar (Customize Your Character). Un cop n’estigueu satisfets, premeu Done.
 3. Ara a l’apartat Give it a Voice podeu escollir la manera de posar-li veu, ja sigui telefonant al gravador de veu a través del número que us ofereixen; teclejant el text per convertir-lo en àudio; enregistrant-vos la veu en línia (fins a 60 segons); o bé, penjant un arxiu del vostre ordinador.
 4. Quan hàgiu acabat, premeu el botó Publish per desar-ho tot.
 5. Podreu copiar la URL del vostre Voki per tal de compartir-la a les xarxes socials que useu.