saltar al contingut principal
URV

Agenda

I Cicle de Formació en línia de la base de dades Scopus

Del 20 al 24 de març de 2023

Virtual

Entre el 20 i el 24 de març, FECYT juntament amb Elsevier, organitzen el I Cicle de Formació en Línia de la base de dades Scopus. L'objectiu és donar a conèixer, a investigadors, estudiants i personal bibliotecari, les actualitzacions i novetats de la base de dades, així com les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

Per aquesta edició s'han programat els següents 10 cursos gratuïts i independents entre ells, d'una hora de durada, en horari de matí i en llengua castellana:

 1. Introducció a Scopus
 2. Scopus: cerca per matèria
 3. Scopus: perfil d'autor i institucions
 4. Scopus: Mètriques
 5. Scopus: Cite Score
 6. Scopus: sources i comparació de revistes
 7. Scopus: cerca avançada
 8. Scopus: treballant amb els resultats
 9. Més enllà de Scopus: aprofitant els recursos de Scopus
 10. Scopus: Pregunta & Resposta-LibGuide: on es resoldran els dubtes que hagin sorgit durant les sessions anteriors. Els dubtes es poden enviar prèviament a recursoscientificos(ELIMINAR)@fecyt.es

Podeu consultar totes les sessions i formalitzar-ne la inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora indicat. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no l'heu rebut.

Tots els usuaris que realitzin els cursos i responguin el 100% de totes les preguntes en línia que es plantejaran en directe al llarg de la sessió, rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i, unes setmanes més tard, el certificat d'assistència.

També es podran descarregar les sessions gravades i material de formació d'altres cursos sobre Web of Science i també sobre Scopus.

Compartir

 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin