saltar al contingut principal
URV

Agenda

Exposició "Safrà" de Pau Alsina al CRAI campus Catalunya

Del 20 de gener al 15 de febrer de 2024

CRAI campus Catalunya

Pau Alsina, Reus 2005. És estudiant d'arquitectura UDL. Malgrat la seva joventut fa més de 10 anys que crea al taller Illa de safrà de Reus. Ha participat en diverses col·lectives com ara L'anonimat pervers, Art Mill, Vinyols del Camp 2021; Fills d'una mateixa branca, Cal Massó, Reus 2022; Exposició conjunta amb Agustina Sobrino i Petits a la Confiteria Padreny, Reus 2022/23 respectivament. Ha participat en el llibre Què ens mata d 'Elena Pedrell / Art Mill 2022.

Arran aquesta publicació, Pau Alsina em va cridar l'atenció pel seu llenguatge plàstic fresc i alhora potent. No vaig trigar de posar-me en contacte amb ell i proposar-li alguna col·laboració per a Cultura Verda. Aquest fet s'ha concretat en la seva primera exposició individual al CRAI del Campus Catalunya i gràcies a l'obertura mental de l'Aula d'Art de la URV.
Crec important des de Cultura Verda, recolzar també al talent incipient del nostre territori. El resultat d'aquest treball amb Pau és un deliciós recorregut i homenatge dels seus mentors que l'han acompanyat en la seva creativitat i creixença com a persona en el camí de vida que tot just comença. Alsina ha fet un bell paral·lelisme amb un rusc nodridor i el pol·len que ha rebut fins ara per a preparar-se pel seu vol.

Compartir

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin