saltar al contingut principal
URV

Agenda

Exposició "#Primavera musical: LITERATURA I CANÇONS" al CRAI campus Catalunya

Del 14 de febrer al 10 de març de 2024

CRAI campus Catalunya

L'exposició ha estat impulsada per la Universitat d'Alacant, i coordinada a la URV pel Departament de Filologia Catalana, el CRAI, el Servei Lingüístic i l'Associació de Professors i Escriptors en Llengua Catalana (APELLC).

En aquesta exposició es fa un recorregut per la música a través de la literatura, per la literatura a través de la música, dels autors i dels qui canten:

"Les maneres en què la literatura s'encasta en la música poden ser ben diverses. Va molt més enllà de la musicació de poemes, de la qual farem una breu pinzellada en aquesta exposició. Hi ha alguns autors que s'han convertit en símbols i referents, pel que han escrit, per la repercussió de les seues obres, i és per això que són molt cantats i protagonitzen parts de cançons. En algunes ocasions són els noms de les seues obres les que hi apareixen i, en d'altres, els personatges que han creat. I com a màxima referència literària, hi ha les intertextualitats, les evidents i les que passen desapercebudes i fa goig descobrir."

Compartir

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin