saltar al contingut principal
URV

Agenda

Exposició “Matemàtiques per a un món millor” al CRAI Campus Sescelades

Del 15 de juny al 23 de desembre de 2021

CRAI campus Sescelades

Amb el suport del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV, s'ha instal·lat al CRAI campus Sescelades aquesta exposició, creada per la Societat Catalana de Matemàtiques, la FECYT i altres institucions. Ofereix un petit recorregut per algunes aplicacions actuals de les matemàtiques al món que ens envolta, en àrees tan diverses com la indústria, l'enginyeria, la tecnologia, l'economia i la salut.

Es podrà visitar al vestíbul del CRAI campus Sescelades fins al 23 de desembre, coincidint amb el primer trimestre del nou grau d'Enginyeria Matemàtica i Física de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE).

Exposició "El coneixement i el món. Càtedres UNESCO URV" al CRAI campus Vila-seca

Del 20 d'octubre al 5 de novembre de 2021

CRAI campus Vila-seca

Exposició elaborada en motiu del 75è aniversari de la fundació de la UNESCO en la qual hi ha participat la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV.

A través de 23 panells informatius es pot descobrir quina tasca desenvolupa una càtedra, quines són les seves àrees de treball, les intervencions internacionals més rellevants o, entre d'altres, les diverses línies de recerca que es realitzen.

Exposició “50 anys canviant la història del càncer” al CRAI Medicina i Ciències de la Salut

Del 25 d'octubre al 6 de novembre de 2021

CRAI Medicina i Ciències de la Salut

L'Associació Espanyola Contra el Càncer commemora la tasca realitzada durant els últims 50 anys amb l'exposició itinerant "50 anys canviant la historia del càncer". A través d'aquesta, es pot conèixer el fruit de la seva missió i descobrir persones properes implicades en la recerca i millora en el tractament i diagnòstic del càncer, com ara la Dra. Itziar Salaverría o el Dr. Mariano Barbacid.

La mostra es composa de 13 roll ups a través dels quals es fa un repàs històric que s'inicia en la creació de l'associació, segueix amb la descripció de les fites més importants i finalitza en els darrers avenços en recerca als quals ha donat suport. I és que, l'AECC, concedeix beques d'investigació des de l'any 1983 i, actualment, dona suport a 401 projectes que engloben la majoria de les àrees relacionades amb aquesta malaltia

Exposició #FotoRecercaURV2021 al CRAI campus Bellissens

Del 26 d'octubre al 5 de novembre de 2021

CRAI campus Bellissens

L'exposició sobre fotografia científica a les xarxes socials és una selecció de les imatges que es van presentar al concurs #FotoRecercaURV2021, impulsat per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació de la URV, ComCiència i amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación.

La mostra es composa de 23 imatges que mostren la recerca i les activitats de divulgació científica de la URV, agrupades en tres categories diferents: general, microscòpica i tota aquella relacionada amb la covid19. 

Notícia relacionada: https://diaridigital.urv.cat/el-crai-de-la-urv-acull-lexposicio-fotorecercaurv2021/

Centre d'interès "Màrqueting digital" al CRAI campus Vila-seca

Del 29 d'octubre al 30 de novembre de 2021

CRAI campus Vila-seca

Al CRAI campus Vila-seca hem preparat un punt d'interès per a tots aquells que vulgueu endinsar-vos en el màrqueting digital, utilitzar les xarxes socials de manera eficaç, aprendre a crear relacions de qualitat amb els clients o convertir-vos en tot uns gurús tècnics.

Podeu ampliar informació al següent enllaç: Màrqueting digital al CRAI
 

II Cicle de Formació en Línia de la base de dades Web of Science

Del 2 al 22 de novembre de 2021

Virtual

Entre el 2 i el 22 de novembre, FECYT i Clarivate organitzen el II Cicle de Formació en Línia de la base de dades Web of Science. Les formacions van dirigides a estudiants universitaris, bibliotecaris, investigadors i qualsevol persona i usuari de la base de dades WoS.

El curs s'articula en 4 mòduls dividits en 15 sessions, en llengua castellana i de 60 minuts de durada, algunes de les quals es repeteixen en horari de matí i tarda.

  • Mòdul 1: Examinar el panorama de la investigació
  • Mòdul 2.  Publicar a la revista adequada
  • Mòdul 3. Crear el teu perfil d'investigador
  • Mòdul 4. Avaluar la producció de les institucions

Podeu consultar totes les sessions i formalitzar-ne la inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora indicat. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no l'heu rebut.

Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i, unes setmanes més tard, el certificat d'assistència on constaran totes les sessions en les quals s'ha assistit un mínim de 30 minuts.

També es podran descarregar les sessions gravades i material de formació d'altres cursos sobre Web of Science i també sobre Scopus.