saltar al contingut principal
URV

Agenda

Exposició "El coneixement i el món. Càtedres UNESCO URV" al CRAI campus Vila-seca

Del al

CRAI campus Vila-seca

Exposició elaborada en motiu del 75è aniversari de la fundació de la UNESCO en la qual hi ha participat la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV.

A través de 23 panells informatius es pot descobrir quina tasca desenvolupa una càtedra, quines són les seves àrees de treball, les intervencions internacionals més rellevants o, entre d'altres, les diverses línies de recerca que es realitzen.

Formació extraordinària en línia de la base de dades Scopus

Del al

Virtual

Entre el 18 i el 29 d'octubre, FECYT i Elsevier organitzen un Cicle de Formació en Línia Scopus. L'objectiu és donar a conèixer, a investigadors, estudiants i personal bibliotecari, les últimes actualitzacions i novetats d'Scopus, així com també les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

S'han programat 10 cursos gratuïts i en llengua castellana de 60 minuts de durada, que es repitiran en horari de matí i tarda.

  1. Introducción a Scopus
  2. Scopus: búsqueda por materia
  3. Scopus: perfil de autor e instituciones
  4. Scopus: Métricas
  5. Scopus: Cite Score
  6. Scopus: sources y comparación de revistas
  7. Scopus: búsqueda avanzada
  8. Scopus: trabajando con los resultados
  9. Más allá de Scopus: aprovechando los recursos de Scopus
  10. Scopus: Pregunta & Respuesta-LibGuide    

Podeu consultar totes les sessions i formalitzar-ne la inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora indicat. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no l'heu rebut.

Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i unes setmanes més tard el certificat d'assistència on constaran totes les sessions en les quals s'ha assistit un mínim de 30 minuts.

També es podran descarregar les sessions gravades i material de formació d'altres cursos sobre Scopus i també sobre Web of Science.

Exposició “Matemàtiques per a un món millor” al CRAI Campus Sescelades

Del al

CRAI campus Sescelades

Amb el suport del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV, s'ha instal·lat al CRAI campus Sescelades aquesta exposició, creada per la Societat Catalana de Matemàtiques, la FECYT i altres institucions. Ofereix un petit recorregut per algunes aplicacions actuals de les matemàtiques al món que ens envolta, en àrees tan diverses com la indústria, l'enginyeria, la tecnologia, l'economia i la salut.

Es podrà visitar al vestíbul del CRAI campus Sescelades fins al 23 de desembre, coincidint amb el primer trimestre del nou grau d'Enginyeria Matemàtica i Física de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE).